Over Ons

Miss Spring...

Fine Jewelry betekent letterlijk fijne juwelen, precies de juiste beschrijving van Miss Spring Fine Jewelry. Fijne handgemaakte juwelen in het 14 en 18kts goud, waarmee je het beste en mooiste van jezelf kunt laten zien.

Onze eigen zoektocht naar innerlijke rust, geluk en vervulling, te vinden in alle rollen die wij als vrouwen iedere dag bekleden, onze grootste inspiratie voor ieder sieraad in de Miss Sping Collectie. Met daarbij onze oneindige drang naar buiten, de wind door onze haren, de indringende kleuren van Moeder Natuur en al haar bloemenpracht, daarmee vieren wij het leven.

Miss Spring Fine Jewelry, sieraden met een delicate schoonheid gemaakt van goud, diamanten en kleursteen. Een levendigheid waar je alleen maar positieve energie van zult krijgen, een schittering die jou op je allerbest laat voelen.

Bedacht en ontworpen door de twee vrouwen in ons bijzondere familiebedrijf, speciaal voor alle dames die samen met ons het leven willen vieren.

Een familie bedrijf..

Zoals gezegd zijn wij een op en top familiebedrijf, waarbij op dit moment de 3e generatie aan het roer staat.

In Amsterdam opgericht in 1947 en ruim 70 jaar later zijn we één van de meest toonaangevende juwelenmerken van Europa. R&C Diamonds inmiddels al zo’n 70 jaar een begrip in Nederland. Handgemaakte diamanten sieraden voor ieder belangrijk levensmoment van een vrouw.

Samen met een team van gespecialiseerde meester-goudsmeden en een groep zeer enthousiaste medewerkers zijn wij voortdurend opzoek naar het creëren van onberispelijke kwaliteit. Ieder sieraad wat in ons bijzondere Nederlandse atelier wordt vervaardigd is uniek.

Wij maken onze sieraden uitsluitend voor de uiteindelijke draagster van onze juwelen, hoe groots of bescheiden deze ook mogen zijn en altijd in ons eigen atelier.